Forma-1, futball, vízi- és kosárlabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Forma-1, futball, vízi- és kosárlabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Ezen a hétvégén is izgalmas futamok és mérkőzések közvetítésével várja nézőit a nemzeti sportcsatorna. Nézőink a Forma-1 eseményeit, hazai NB I és NB II-es mérkőzéseket, továbbá rangos vízi- és kosárlabdameccseket láthatnak.

Szombaton a Forma-1 Abu-Dhabi Nagydíj 3. szabadedzésével kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport, amelyet 14 órától az időmérő edzés követ.

Az OTP Bank Liga DVTK – Újpest FC labdarúgó-mérkőzést 15.30-tól láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. Futball után a vízilabdán a sor. A Női vízilabda OB I. BVSC-Zugló Diapolo – UVSE mérkőzést 17.45-től követhetik nyomon a képernyők előtt ülők.

Este ismét a futballé a főszerep. Az OTP Bank Liga Szombathelyi Swietelsky Haladás – Ferencvárosi TC összecsapást 19.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport.

Vasárnap délelőtt az autósportok kedvelőit várjuk a képernyők elé; a GP3 Abu Dhabi Nagydíj 2. futama 9.45-kor, a Forma-2 Abu-Dhabi 2. futam 11 órakor kezdődik. A Forma-1 Abu-Dhabi Nagydíj futamát pedig 14 órától közvetíti Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A Merkantil Bank Liga Nyíregyháza Spartacus FC – Szolnoki MÁV FC futballmérkőzést 16.30-tól tűzi műsorára a csatorna. 19 órától pedig Férfi kosárlabda VB-selejtezőt láthatnak, amelyen Magyarország és Koszovó csapata méri össze tudását.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.