Közleményeink

A Petőfi Rádió miatt Strandol 2018-ban Robin Schulz

2017.11.27.

A Petőfi Rádió miatt Strandol 2018-ban Robin Schulz

 

Javában tart a 2018-as Strand Fesztivál szervezése és folyamatosan bővül a jövőre fellépő sztárok listája – mondta Lobenwein Norbert Noresz, a fesztivál egyik főszervezője hétfő reggel a Talpra magyarban, a Petőfi Rádió reggeli műsorában.

 

A főszervező örömmel jelentette be Harsányi Leventének, hogy négy év alatt beérett a Petőfi Rádióval közösen szervezett Strand fesztivál gyümölcse, hiszen legutóbb is nagyon sokan voltak a rendezvényen és már most sokan várják, hogy kiderüljön, jövőre milyen fellépőkre lehet számítani.

 

„Van egy olyan DJ producer, akit már nagyon sokan várnak Magyarországon, a Strand fesztivál keretében is, ő Robin Schulz, ő az első fellépőnk augusztus 24-re” – mondta büszkén a főszervező, aki hozzátette, hogy bár a sztárok a fellépéseket pénzért vállalják, azzal sikerült meggyőzni Schulzot, hogy a Petőfi Rádió, mint az egyik főszervező, sokat játssza a dalait.

 

További részleteket az alábbi linken olvashatnak: http://www.petofilive.hu/video/2017/11/27/hatalmas-nev-a-strand-fesztival-elso-fellepoje/