Közleményeink

Minden szava Arany!

Minden szava Arany!

 

Indul az AranyCORE zenebajnokság

A közmédia szervezésében az Arany-emlékév jóvoltából újabb formabontó eseményt üdvözölhetünk. Az AranyCORE zenebajnokság megzenésített Arany János verseket vár a jelentkezőktől. Nem kell profinak lenned, sőt: ha csak hobbid a zenélés, ezt a versenyt egyenesen neked találták ki! A stílusban nincs kikötés, az elektronikus zenétől a zajzenén át, az egy szál akusztikus gitárig minden fajta zenés feldolgozást várnak a szervezők az aranycore.hu oldalon.  Mutasd meg, hogy szól kedvenc Arany-műved a te stílusodban! A műfajon túl a versben sincs kikötés, legyen az a Toldi vagy egy szabadon választott töredék, egyedül az fontos, hogy a szerző Arany János legyen.

Inspirációt Ákos, a Margaret Island vagy Wolfie (Punnany Massif) által elmondott Arany János versekből meríthetsz, amit szabadon letölthetsz és felhasználhatsz saját zenédben.

A részletes játékszabályzatért a rögzített versekért, valamint még több információért is érdemes a verseny oldalára látogatni: www.aranycore.hu

Jelentkezni november 27. hétfőtől egészen március 2-án 10 óráig az aranycore.hu oldalon tudsz. Utána pedig indul a kíméletlen LIKE vadászat, mivel az oldalon a legtöbb LIKE-ot szerző három versenyző és a zsűri díjazottja elutazhat Nagyszalontára, Arany János szülővárosába. Úgyhogy március második napjától izzítsd ismerőseidet, hogy mindenki klikkeljen egyet érted! Ha elúszol a LIKE-okkal, akkor sincs minden veszve: a verseny különdíját – egy örömzenélést a VOLT-on – Lobenwein Norbert fesztiválguru adja át a legmenőbb, aranyat érő számért.

Lantra fel!