Caravaggio, Blue Jasmine, Robinson Crusoe, klasszikusok a közmédia műsorán

Caravaggio, Blue Jasmine, Robinson Crusoe, klasszikusok a közmédia műsorán

 

Fuss, hogy utolérjenek címmel zenés magyar filmet kínál a közmédia nemzeti főadója, a Duna Televízió szombat délután négy órától. Keleti Márton rendezésében láthatják nézőink Pécsi Sándort, Bodrogi Gyulát é Zalatnay Saroltát. A nemzetközi kémbanda kalandjai után délután öttől Borbás Marcsi vár mindenkit egy őszi túrával Erdélyben. A Duna Televízió szombat esti mozija 20.15-től a Télapu 2. – Veszélyben a karácsony c. amerikai családi film, amit egy 2013-as Woody Allen film, a Blue Jasmine követ 22.05-től.

Az M2 gyerekcsatorna kora este a Robinson Crusoe c. belga-francia családi animációs filmmel várja nézőit, az M2 Petőfi TV szombati kínálatában pedig ott találjuk 22.45-től Kollár-Klemencz László: Rengeteg koncertjét, illetve éjfél után tíz perccel a Kerekes Band húzza a talp alá valót a csatornán.

Vasárnapra is jut bőven a filmözönből, a Duna Televízió műsorán a Mission Impossible 3. része 21.50-től, majd jön az Éjjeli féreg Jake Gyllenhaal főszereplésével. Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubja A megálló c. életrajzi drámát kínálja 21.10-től, amit egy magyar rövidfilm követ A levelek címmel. Koncz Teréz rendezésében láthatják a közmédia nézői Moldován Orsolyát, Topár Gábort és Varga Lilit. Az M5 csatorna vasárnap este is filmkülönlegességgel készül: este kilenc órától, eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják a közmédia nézői a Caravaggio c. filmet.