Úszás, kézilabda, futball és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Úszás, kézilabda, futball és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Ezen a hétvégén is izgalmas összecsapások élő közvetítése várja a nemzeti sportcsatorna nézőt. Műsoron a Rövidpályás Úszó Eb, a K&H férfi kézilabda liga, a FIFA Klubvilágbajnokság és a Női röplabda NB I.

A Rövidpályás Úszó Eb-vel kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A koppenhágai verseny előfutamait szombaton 9.30-tól láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A K&H férfi kézilabda liga: B. Braun Gyöngyös – Váci KSE mérkőzést 13 órától tűzi műsorára a csatorna.

Ezt követően a futballon a sor. A FIFA Klubvilágbajnokság 2017 bronzmérkőzését 15 órától követhetik nyomon az M4 Sport képernyői előtt ülök, amikor Pachuca és az Al Jazira csapatai mérik össze tudásukat. A döntőben a Real Madrid és a Gremio összecsapását 18 órától láthatják a nézők.

Vasárnap a Rövidpályás Úszó Eb előfutamait 9.30-tól tűzi műsorára Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája. Délután a röplabdát állítja fókuszába a csatorna, a Női röplabda NB I.: MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Fatum Nyíregyháza összecsapást 14 órától láthatják.

A Rövidpályás Úszó Eb elődöntőit és döntőit 17 órától követhetik nyomon a nemzeti sportcsatornán. A hétvégi élő közvetítések sorát pedig a K&H férfi kézilabda liga: Grundfos Tatabánya KC – MOL-Pick Szeged mérkőzéssel 19.45-től zárja az M4 Sport.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.