Duettek és ajándékok 21-én az Akvárium KisHalljában

Duettek és ajándékok 21-én az Akvárium KisHalljában

 

Punnany Massif relikviák, Wellhello pólók és Tankcsapda album: csütörtökön érkezik az M2 Petőfi TV zenei mikulása a Holnap Tali csapatával.

 

December 21-én csütörtökön zenés műsort ajándékoz a közmédia a a Szociális és –Gyerekvédelmi Főigazgatósághoz tartozó intézmények 50 kis lakójának. A karácsonyi rendezvény Holnap Tali közönségtalálkozó is egyben, ahova a http://holnaptali.whatevergroup.hu/ linken lehetett regisztrálni. Az egyórás műsorban felcsendülnek a hazai és nemzetközi nagy karácsonyi slágerek, többek között olyan előadók jóvoltából, mint Dallos Bogi és Wagner Emil duettje, vagy a sorozat Csabikája, Dobai Attila és Benji előadásában. A különleges ünnepi műsor után, a közös ajándékozásban gazdára találnak a  zenészek és művészek által felajánlott relikviák: Hiperkarma albumok, Magna Cum Laude bögrék, valamint Paddy And The Rats korongokkal, valamint sok meglepetés játékkal is gazdagodnak a gyerekek.

 

A közmédia ifjúsági csatornájának jóvoltából senki sem marad ajándék nélkül: a különleges karácsonyi műsort a tévénézők is láthatják december 23-án este 21.00-tól az M2 Petőfi TV képernyőjén.