Közleményeink

Alpesi sí, gyorskorcsolya, kézilabda és jégkorong az M4 Sport hétvégi kínálatában

Alpesi sí, gyorskorcsolya, kézilabda és jégkorong az M4 Sport hétvégi kínálatában

 

Világkupa, Európa-bajnokság, Országos-bajnokság, mind egy helyen a nemzeti sportcsatornán.

 

Szombat délelőtt 10.45-től veszi kezdetét a hétvégi élő közvetítések sora. Elsőként Bad Kleinkirchemből jelentkezik a csatorna az alpesi sí Világkupa női lesiklás közvetítésével. Utána, 13.45-től már a stúdióban elindul a bemelegítés a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Eb közvetítésre. A folytatásban női vízilabda érkezik a képernyőre, 16.45-től BVSC-Zugló Diapolo – FTC összecsapást, majd 18.30-tól férfi vízilabda bajnokok ligáját, a ZF Eger – és a holland Alphen klub mérkőzését láthatják a nézők. Izgalmas szombat estét tartogat az M4 Sport: 20.30-tól férfi kézilabda Eb-t, a Magyarország-Dánia meccset közvetíti élőben a közmédia sportcsatornája.

 

Vasárnap újra az alpesi sí világkupával várja a nézőket a csatorna 11.15-től, majd délután kettőtől újra Drezdából közvetítjük a rövidpályás gyorskorcsolya Eb-t. Jégkoronggal zárul a hétvégi kínálat, vasárnap 17.40-től Jégkorong EBEL Liga közvetítést, a Fehérvár AV 19 – Klagenfurt (EC KAC) összecsapást közvetíti élőben az M4 Sport.

 

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.