Légy te az ötödik zsűritag A Dal appal! - szavazz kedvenceidre gyorsan és okosan

Légy te az ötödik zsűritag A Dal appal! – szavazz kedvenceidre gyorsan és okosan

 

 

Idén is minden igényt kiszolgáló mobil alkalmazással várja A Dal nézőit a közmédia. A Dal applikáción keresztül a nézők láthatják el az ötödik zsűritag szerepét, valamint izgalmas cikkeket, videókat és a versenyzők adatlapjait is megtalálják.

 

A műsorban a nézők két különböző módon támogathatják az előadók továbbjutását.

 

A versenydalok elhangzása alatt ötödik zsűritagként 1-től 10-ig pontszámot küldhetnek az adott produkcióra az Android és IOS és rendszeren elérhető A Dal applikáción vagy  adal.hu honlapon keresztül, és SMS-ben az adások alatt a képernyőn látható alapdíjas telefonszámra.

Az összes versenydal elhangzása után pedig azokra a produkciókra szavazhatnak, amelyeket a zsűri nem juttatott tovább. Az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó kódszámokról a televíziós adásból értesülhetnek a szavazók. A legtöbb voksot kapó produkció továbbjut a következő fordulóba. A szavazást az összes versenydal elhangzása után a műsorvezető indítja el és zárja le.

 

Egy regisztrációval az összes dal elhangzása után indított szavazás alatt csak egy szavazat küldhető A Dal applikáción vagy A Dal weboldalán keresztül. Egy telefonszámról 20 érvényes SMS szavazat küldhető – függetlenül attól, hogy hány versenyzőt érint.

A már regisztrált felhasználók be tudnak lépni az új alkalmazásba is, az új felhasználók pedig email címükkel vagy közösségi fiókjaikkal, (Facebook, Google) tudnak regisztrálni. A regisztrációval kapcsolatos további információk ebben a videóban találhatók meg.

 

A Dal 2018 alkalmazás már elérhető az alábbi linkekről:

 

IOS:

https://itunes.apple.com/hu/app/a-dal/id1334186478?l=hu&mt=8

 Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.adal2018