Közleményeink

Kézilabda, jégkorong, műkorcsolya és asztalitenisz az M4 Sport hétvégi műsorán

Kézilabda, jégkorong, műkorcsolya és asztalitenisz az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Izgalmas mérkőzéseket kínál Magyarország legnézettebb sportcsatornája ezen a hétvégén. A kínálatban ezúttal kézilabda, jégkorong, műkorcsolya és asztalitenisz is megtalálható.

Szombaton az Asztalitenisz World Tour negyeddöntőinek közvetítésével kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A BOK Sportcsarnokban zajló eseményt 13 órától követhetik figyelemmel a nemzeti sportcsatorna nézői. Ezt követően kézilabda-mérkőzés kerül a fókuszba. A K&H női kézilabda liga: GVM Europe-Vác – Ferencváros-Rail Cargo Hungária csapatainak összecsapását 15 órától láthatják Magyarország legnézettebb sportcsatornájának képernyőjén. Este a jégkorongon a hangsúly. A Magyar Kupa döntő: DVTK Jegesmedvék – UTE mérkőzést 17.15-től követhetik nyomon a nézők.

 

Vasárnap déltől a moszkvai helyszínű Műkorcsolya Eb Gálát tűzi műsorára az M4 Sport. A hétvégi élő közvetítéseket pedig az Asztalitenisz World Tour döntőjével 15 órától zárja a nemzeti sportcsatorna.

 

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.