Közleményeink

5 érv, hogy a hétvégét az M4 Sporton szurkolja végig

5 érv, hogy a hétvégét az M4 Sporton szurkolja végig

 

A nemzeti sportcsatornán a hétvégén is egymást érik az élő közvetítések.

Szombaton már kora délelőtt is érdemes  a közmédia sportadójára kapcsolni, ugyanis 7.30-tól Pecatúra magazinnal, később Fradi TV-vel és Golf magazinműsorral is jelentkezik a közmédia sportcsatornája. Az élő közvetítések sora délután négytől indul az M4 Sporton, férfi vízilabda Országos Bajnokság I. ZF-Eger – Racionet Honvéd mérkőzést láthatnak nézőink. Nemzeti Bajnoksággal fokozza a kora estét az M4 Sport, 18.00-tól férfi kosárlabda, Egis Körmend – Kaposvári KK összecsapást láthatnak a nézők, majd női kézilabda érkezik a képernyőre, a K&H liga.: Dunaújváros KKA – GVM Europe Vác rangadóért izgulhatunk.

Vasárnap 15.30-tól ismét K&H női kézilabda, ezúttal azonban az MTK Budapest – Vasas SC csapatokért szurkolhatnak nézőink. 17.45-től az osztrák jégkorongliga (EBEL) mérkőzéssel, a  Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg rangadóval jelentkezik az M4 Sport Székesfehérvárról.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.