Élőben kíván jó reggelt minden hétköznap a Dankó Rádió

Élőben kíván jó reggelt minden hétköznap a Dankó Rádió

 

Jó reggelt kívánok! címmel élőben jelentkezik hétfőtől a Dankó Rádió reggeli műsora minden hétköznap 6 és 9 óra között.

Hétfőtől élőben jelentkezik a Dankó Rádió reggeli műsora, a Jó reggelt kívánok! Klement Zoltán minden hétköznap 6 és 9 óra között várja a hallgatókat napindító információkkal, friss hírekkel, időjárás jelentéssel, közlekedési és piaci információkkal. Az állandó rovatok között továbbra is szerepel programajánló és TV-műsor ajánló egyaránt, de szó lesz népszokásokról és régi magyar kifejezésekről, illetve érdekességekről itthonról és a nagyvilágból.

A műsor különlegessége, hogy ezentúl minden reggel 7-kor Klement Zoltán állandó műsorvezetőhöz csatlakozik egy vendég társ-műsorvezető. Az első héten hétfőn Morvai Noémi, kedden Erdélyi Claudia, szerdán Budai Beatrix, csütörtökön Nagy Ibolya, pénteken pedig Radványi Dorottya várja a hallgatókat.

„Izgalmas szakmai kihívás a Dankó Rádió reggeli műsorát vezetni. Örömmel vállaltam el! A napindító információk mellett játszott zenék kibővültek régi magyar slágerekkel, örökzöldekkel, amelyeket magam is sokat hallgatok. Természetesen nem maradnak el a kedvelt nóták és operettek sem” – mondta Klement Zoltán.

Jó reggelt kívánok! minden hétköznap reggel 6-tól a Dankó Rádió műsorán.