Közleményeink

Kézilabda, futball és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Kézilabda, futball és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Izgalmas női és férfi kézilabda-mérkőzéseket, hazai NB I-es és NB II-es futballt, a Női Röplabda Magyar Kupa döntőjét és a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság versenyszámait láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői ezen a hétvégén.

K&H Női Kézilabda Ligával kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az Ferencváros Rail Cargo Hungaria – Siófok mérkőzést szombaton 13 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A Dunaújvárosi KKA – Győri ETO KC összecsapást 15 órától tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája. Az OTP Bank Liga: Videoton FC – Balmazújváros  Kamilla Gyógyfürdő futballmérkőzést 17 órától, a Ferencvárosi TC – Puskás Akadémia FC meccset pedig 19.30-tól követhetik nyomon az M4 Sport képernyői előtt ülők.

Vasárnap 14 órától a Merkantil Bank Liga: Békéscsaba – ETO FC Győr futballmérkőzést tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A K&H Férfi Kézilabda Liga: Sport36-Komló – Telekom Veszprém összecsapást 16 órától láthatják. A Női Röplabda Magyar Kupa döntőjét 18 órától vetíti a csatorna. A mérkőzésen a LINAMAR-Békéscsaba és a Fatum Nyíregyháza csapatai mérik össze képességeiket. Végül a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság versenyszámaival zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna 20.15-től.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.