Közleményeink

Mindenki az M1-et nézte a választás éjszakáján!

Mindenki az M1-et nézte a választás éjszakáján!

 

Tarolt a közmédia választási műsora vasárnap este.

 

A legek estéje: M1 – Választás 2018

A legmodernebb stúdió:  az elemzések és a korábbiaknál is több élő kapcsolás mellett eddig nem látott technológiai újításokkal, és modern grafikával segítette a nézőket az M1 a 2018-as választási események értelmezésében.

A leghosszabb műsor: az események esti közvetítése csaknem 7 órán át tartott, ezzel az M1 minden más televíziót megelőzött.

A legérdekesebb műsor: a nézők 78 percet töltöttek az M1 képernyője előtt, ez a legtöbb idő, a többi csatornával összehasonlítva.

A legvonzóbb műsor: hosszabb-rövidebb ideig összesen 2 millió 591 ezren követték figyelemmel az eseményeket, ami a népesség 29,1%-a.

A legnézettebb csatorna: az M1 piacvezető volt egész nap és egész este is a  választási műsor ideje alatt a teljes népesség és a felnőtt népesség körében is.

A legnézettebb műsor: a Választás 2018  átlagos nézettsége 500 ezer fő volt, ami a teljes népesség körében 14%-os, a választókorú felnőtt népesség körében pedig 14,3%-os közönségarányt jelent.

A legszélesebb körű tájékoztatás: a közmédia M1 csatornája a választással kapcsolatos eseményeket  már szombat reggel 11 órától közvetítette.