Közleményeink

Forma-1, futball és kézilabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Forma-1, futball és kézilabda az M4 Sport hétvégi műsorán

A Forma-1 Kínai Nagydíjjal, hazai NB I-es futballmeccsekkel és a Férfi Kézilabda Magyar Kupa mérkőzéseivel várja a nézőket ezen a hétvégén a nemzeti sportcsatorna.

 

Szombaton a Forma-1 Kínai Nagydíj – 3. szabadedzésével kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az adást 4.55-től, az időmérő edzést pedig 8 órától tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A Férfi Kézilabda Magyar Kupa 1. elődöntő: MOL Pick Szeged – Csurgói KK mérkőzést 13 órától a debreceni Főnix Csarnokból közvetíti élőben Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A 2. elődöntőt, a Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE összecsapást 15.15-től követhetik az M4 Sport képernyői előtt ülők. Az OTP Bank Liga: Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd meccset 17 órától, a DVSC – Ferencvárosi TC futballmérkőzést 19.30-tól tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna.

Vasárnap a Forma-1 Kínai Nagydíj futamát 8.10-től láthatják az M4 Sport nézői. A Férfi Kézilabda Magyar Kupa bronzmérkőzését 15.15-től, a döntőt pedig 17.45-től tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.