Közleményeink

Parázs hétvége az M4 Sporton!

Parázs hétvége az M4 Sporton!

Kézilabda, labdarúgás, vízilabda és a női kosárlabda Euroliga Négyes Döntője az M4 Sport hétvégi kínálatában.

Szombat délután indul az élő műsorkapcsolás az M4 Sport hétvégi műsortervében. Délután háromkor a K&H női kézilabda liga: Ferencváros – Érd mérkőzést szurkolhatják végig nézőink a tévéképernyők előtt. 17.00-tól foci érkezik a csatornára, az OTP Bank Liga: Budapest Honvéd – Újpest FC összecsapást közvetíti az M4 Sport, majd újra labdarúgás, 19.30-tól a Videoton FC – DVSC megmérettetést követhetik nézőink élőben.

Vasárnap délutánra sűrűsödnek az élő közvetítések az M4 Sport műsorán, délután háromtól a férfi vízilabda OB I.: ZF-Eger – Szolnoki Dózsa mérkőzést láthatják, ezt követi a női kosárlabda Euroliga bronzmérkőzése délután öt órától. Este héttől UEFA Futsal Kupa bronzmérkőzés ékelődik be az Euroliga két mérkőzése közé, így 20.00-tól követhetik nyomon az M4 Sport nézői az Euroliga döntő eredményének alakulását. Vasárnap este 22.30-tól a Merkantil Bank Liga: Gyirmót FC Győr – Békéscsaba mérkőzést felvételről sugározza a csatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.