Közleményeink

Autóverseny, futball és labdajátékok az M4 Sport hétvégi műsorán

Autóverseny, futball és labdajátékok az M4 Sport hétvégi műsorán

 

DTM túraautó-bajnoksággal, hazai NB I-es és NB II-es futballmérkőzésekkel, kézilabda ligával, női vízilabda Országos Bajnoksággal, illetve kosárlabda bajnoki döntő élő közvetítésével várja a nézőket a nemzeti sportcsatorna a hétvégén.

Szombaton a DTM német túraautó-bajnokság első futamával 13.30-tól kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Női Vízilabda OBI: Dunaújváros – UVSE összecsapást 15 órától tűzi műsorára a csatorna. Ezt követően futballmérkőzést láthatnak a nemzeti sportcsatorna nézői. Az OTP Bank Liga: DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC meccset 17 órától, a Videoton FC – Ferencvárosi TC mérkőzést 19.30-tól közvetíti az M4 Sport.

Vasárnap a hockenheimi DTM autóverseny második futamát 13.30-tól követhetik a nemzeti sportcsatorna nézői. A Merkantil Bank Liga: ZTE – Kazincbarcika meccset 15 órától láthatják az M4 Sport nézői. A K&H férfi Kézilabda Liga: Veszprém – Grundfos Tatabánya KC mérkőzést pedig 18 órától vetíti Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A Női kosárlabda bajnoki döntő: Sopron Basket – Atomerőmű KSC Szekszárd összecsapással 20 órától zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.