Közleményeink

Autóverseny, futball, kézi- és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Autóverseny, futball, kézi- és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

Forma-1, Forma-2, GP3, túraautó-világbajnokság, hazai NB I-es és NB II-es futballmérkőzések, illetve kézi- és vízilabdameccsek szerepelnek a nemzeti sportcsatorna hétvégi élő közvetítéseinek kínálatában.

A WTCR túraautó-világbajnokság második futamával szombaton 10.45-től kezdi meg élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A férfi kézilabda K&H liga: Mol-Pick Szeged – Telekom Veszprém mérkőzést 13 órától, a Forma-1 Spanyol Nagydíj időmérő edzését 15 órától tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. Az OTP Bank Liga: DVSC – DVTK futballmérkőzést 17 órától, a Ferenvárosi TC – Vasas FC összecsapást pedig 19.30-tól láthatják a nézők.

Vasárnap a GP3 autóverseny-sorozat Spanyol Nagydíj második futamát 10.25-től, a Forma-2 második futamát pedig 11.30-tól követhetik élőben az M4 Sport képernyői előtt ülők. A Forma-1 Spanyol Nagydíj barcelonai futamát 15.10-től közvetíti Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A férfi vízilabda OB I: FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa összecsapást 17.45-től láthatják a nézők. A Merkantil Bank Liga: MTK Budapest – ETO FC Győr futballmérkőzéssel 19.30-tól zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.