Ő közvetíti a Bajnokok Ligája döntőjét

Ő közvetíti a Bajnokok Ligája döntőjét

Magyarországon kizárólag az M4 Sporton lesz látható élőben a Real Madrid – Liverpool mérkőzés. A csatorna minden eddiginél nagyobb terjedelemben számol be a BL-döntőről, aminek kommentátora Hajdú B. István lesz.

          – Csütörtökön női labdarúgó BL-döntő Jakabfi Zsanettel és Marozsán Dzseniferrel

          – Pénteken a Liverpool és a Real Madrid sajtótájékoztatója és edzése

          – Szombaton a Real Madrid-Liverpool csúcstalálkozó, és annak felvezetése már 19:30-tól

          – A helyszínről Berkesi Judit tudósít, a találkozó kommentátora Hajdú B. István lesz.

Az év egyik leginkább várt sporteseménye az UEFA Bajnokok Ligája döntője. Az idei párosítás is szenzációs, hiszen a sorozat legeredményesebb alakulata, a Real Madrid egymás után harmadik évben zárhatna a csúcson, ezúttal az ellen a Liverpool ellen, amely – ha a selejtezőket is számoljuk – a BL történetének legeredményesebb szezonját produkálta: 14 mérkőzésen 46 gólt szerzett (3,29-os meccsenkénti átlag).

Az M4 Sport azonban már csütörtökön megkezdi a felvezetést. Két nappal a férfi döntő előtt megmutatja a női labdarúgó BL-döntőt, ami több szempontból is fontos a hazai szurkolók számára. Egyrészt a magyar válogatott csapatkapitánya, Jakabfi Zsanett a Wolfsburgot, míg a német válogatottal olimpiai bajnok Marozsán Dzsenifer a Lyont erősíti majd, másrészt ezt a finálét már abból a szemszögből is figyelhetjük, hogy jövőre Budapesten zárul a sorozat.

Pénteken a hazai sporttelevíziózás történetében először a teljes felvezető programot is élőben sugározza a csatorna, vagyis mindkét sajtótájékoztatót és az edzéseket is láthatják majd a szurkolók, a szünetekben pedig bejátszásokkal, stúdióbeszélgetéssel és helyszíni kapcsolásokkal hangolhatnak a másnapi döntőre. Kijevből Berkesi Judit és Hajdú B. István jelentkezik majd. A műsor vendége lesz Bogdán Ádám, a Liverpool kapusa is.

Szombaton napközben is többször lesz tudósítás a helyszínről az M4 Sporton. Például a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzése után, a döntő felvezetője pedig 19 óra 30 perckor kezdődik. A stúdióban ott lesz Bódog Tamás, aki további háttér-információkkal szolgál majd korábbi edzőjéről, a Liverpoolt irányító Jürgen Kloppról.

A találkozó tétje a sorozat megnyerése mellett az, hogy melyik csapat játszik majd az Atlético Madriddal az UEFA Szuperkupájáért. Az augusztus 15-i mérkőzést is élőben közvetíti majd az M4 Sport.

Bajnokok Ligája műsorok az M4 Sporton:

Csütörtök

18:00 Wolfsburg – Lyon női Bajnokok Ligája döntő ÉLŐ

Péntek

16:15 A BL-döntő ÉLŐ (Benne Liverpool sajtótájékoztató, majd edzés, utána Real Madrid sajtótájékoztató, majd edzés)

Szombat

16:30 Helyzetjelentés Kijevből ÉLŐ

19:30 Bajnokok Ligája, A Döntő ÉLŐ

Vasárnap

13:30 A Döntő után, ÉLŐ