Közleményeink

Futball, DTM, ökölvívás és kosárlabda az M4 Sport hétvégi műsorán

Futball, DTM, ökölvívás és kosárlabda az M4 Sport hétvégi műsorán

 

DTM német autóverseny-sorozat, kajak-kenu, futball, kézi- és kosárlabda, illetve ökölvívás szerepel a nemzeti sportcsatorna hétvégi kínálatában.

 

Szombaton a DTM német autóverseny-sorozat időmérő edzésével 11.20-tól kezdi meg hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Kajak-kenu 1. válogatót 12 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A DTM Hungaroring 1. futamot 13.30-tól közvetíti Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája. A női kézilabda Eb selejtező: Magyarország – Fehéroroszország meccset 16.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport. Az OTP Bank Liga: Honvéd – Vasas, Haladás – Mezőkövesd, DVTK – Videoton, Balmazújváros – FTC, Újpest – DVSC, Puskás Akadémia – Paks mérkőzések körkapcsolását 19 órától követhetik a nemzeti sportcsatorna képernyője előtt ülők. A Magyar Ring profi ökölvívó gálát 22.45-től láthatják a nézők.

Vasárnap a DTM időmérőt 11.20-tól, a 2. futamot pedig 13.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport a Hungaroringről. A férfi kosárlabda NB I elődöntő: Szolnoki Olaj KK – EGIS Körmend összecsapást 15 órától láthatják a nézők. A Merkantil Bank Liga: ZTE – Mosonmagyaróvár futballmeccs 17 órakor kezdődik a nemzeti sportcsatorna műsorán. A futball legjobbjainak díjátadóját, a Rangadó Gálát 19.30-tól élőben közvetíti a csatorna.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.