Közleményeink

Kajak-kenu Európa-bajnokság, Forma-1, labdarúgás és strandröplabda - hétvége az M4 Sporton

Kajak-kenu Európa-bajnokság, Forma-1, labdarúgás és strandröplabda – hétvége az M4 Sporton

 

Ezen a hétvégén az M4 Sport szombaton és vasárnap is a délelőtti órákban (szombaton 10-től, míg vasárnap 10.30-tól) Szerbia fővárosából, Belgrádból jelentkezik, ahol a Kajak-kenu Európa-bajnokság versenyszámait követhetik élőben a nemzeti sportcsatorna nézői. Hétvégén átívelő esemény továbbá a Forma-1 Kanadai nagydíj, melynek időmérő edzését szombat este nyolctól követhetik, míg vasárnap ugyanebben az időpontban, este nyolc órától már a futam eseményeit láthatják nézőink az M4 Sport műsorán.

Magyarország férfi labdarúgó válogatottja szombat délután 17.30-tól Ausztrália nemzeti keretével csap össze felkészülési mérkőzés keretében, a Groupama Arénában. Akik nem tudják a helyszínről követni az eseményeket, az M4 Sport műsorán élőben követhetik a válogatottak összecsapását.

Vasárnap délután háromtól a Strandröplabda magyar Bajnokság női és férfi döntő mérkőzését adja élőben a csatorna, majd 17.30-tól a férfi kosárlabda Bajnoki döntő első mérkőzését, a Szolnok – Falco Szombathely összecsapást követhetik élőben nézőink az M4 Sport csatornán.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.