Ötödik évadát zárja a közmédia ifjúsági sorozata, a Holnap tali!

Ötödik évadát zárja a közmédia ifjúsági sorozata, a Holnap tali!

 

Pénteken 21.05-től lesz látható az M2 Petőfi TV műsorán az exkluzív évadzáró rész Szente Vajk rendezésében.

A musical műfajhoz közeli, különleges és formabontó résszel készül a Holnap tali! sorozat pénteki záró epizódja. A történet a Pesti Magyar Színház sikeres első évadát ünneplő SunCity musicaljének nyomán íródott, Szente Vajk rendezésében.  Az öt napos  intenzív forgatás kihívások elé állította a már rutinos színészeket is.

Az évadzáró rész időutazásra hív, kiderül, merre tartanak a sorozat karakterei tíz évvel később, milyen sikereket értek el, és hogy milyen kihívásokkal küzdöttek meg ez idő alatt. Soma és Rozi lagzijának a bemutatásával bontakozik ki a közel egyórás részben a karakterek életútja. A záró epizódban láthatják a Jászai Mari-díjas Molnár Piroskát, de feltűnik Csonka András, Pavletits Béla, Szabó Erika, Szatmári Attila, Benji és Patocska Olivér is a főszereplők, Tóth Andi, Kováts Vera, Derék Bence, Dobai Attila, Kirády Marcel, Bánovits Vivianne, és Kovács Gyopár mellett.

Kirády Attila, a sorozat producere elárulta az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában, hogy a hatodik évad folytatására csak őszig kell várni, így a rajongók hamarosan újra elmerülhetnek a Holnap tali! világában.

Holnap tali! ötödik évadának záró epizódja június 8-án, péntek este az M2 Petőfi TV műsorán.