Forma-1 Francia Nagydíj, Red Bull Air Race, Szegény gazdagok és a Főszerepben: Bara Margit a közmédia hétvégi kínálatában

Forma-1 Francia Nagydíj,  Red Bull Air Race, Szegény gazdagok és a Főszerepben: Bara Margit a közmédia hétvégi kínálatában

 

A hétvégén a Forma-1 a Duna Televízióra költözik, így a szombati 3. szabadedzést 12.55-től, valamint az időmérőket 16.00-tól itt követhetik nézőink. A futamot vasárnap 15.30-tól közvetíti a csatorna. Budapestre érkezik a hétvégén a Red Bull Air Race sorozat, melyet nézőink akár otthonuk kényelméből is nézhetnek a Duna World csatornán, vasárnap 14.55-től.

 

90 éve született Bara Margit, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színésznő. Emlékezetes filmszerepei közé tartozik többek között a Szegény gazdagok, melyet szombaton 14.10-től láthatnak a nézők a Duna Televízió műsorán. Szombat este 19.20-tól a Duna World kínálatában az Ízörzők, majd este nyolc órától jön a Dokuzóna, ahol ez alkalommal a MILTI / Ivanovity Katalin, az első szerb festőnő c. dokumentumfilmet láthatják nézőink.

 

Vasárnap reggel 7.50-től magyar portréfilmmel készül az M3 csatorna, Főszerepben: Bara Margit címmel. Este a filmkedvelőket várja a Duna: 19.55-től a Taxi, majd utána a Hiúságok máglyája c. amerikai vígjátékot kínálja a csatorna, a késő esti „Moziéjszakák” sávban pedig a Palackposta című dán-norvég-svéd thrillert láthatják. Az M2 Petőfi TV Filmklubja 21.10-től A küzdők című filmet, az M5 pedig 21.19-től a Vége a régi időknek című csehszlovák vígjátékot sugározza.

 

A közmédia legtöbb műsora az interneten keresztül is követhető, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.huoldalon.