Harminc millió forintot nyert a Honfoglaló győztese

 

Harminc millió forintot nyert a Honfoglaló győztese

 

Harminc millió forintot nyert a Honfoglaló csütörtök esti döntőjének győztese, aki a nyereményt többek között lakásfelújításra, utazásra és jótékony célra szeretné fordítani – közölte a győztes az M1 aktuális csatorna műsorában pénteken. 

Boros Márton azt mondta, hogy online játékkal és a gyakran ismételt témakörökben való tájékozódással készült a Duna Televízió vetélkedőjére.

Az online kvízjáték televíziós változatának döntőjében a fizikusnak készülő Hódsági Kristóf, a pénzügyi kutató Scheuer Dániel és a tanár végzettségű Boros Márton küzdött meg egymással, ők 232 játékos közül kerültek a legjobbak közé.

A Szuperbajnokság lezárását követő pénteki műsor a futball-világbajnokság jegyében készült. A labdarúgással kapcsolatos kvízkérdésekben Lipcsei Betta, az M1 műsorvezetője, Harsányi Levente, a Duna Televízió képernyőjén futó Magyarország, szeretlek! csapatkapitánya, a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsorának műsorvezetője, valamint Nacsa Olivér, a Duna Televízión látható A Bagi Nacsa Show házigazdája méri össze tudását a Honfoglaló különkiadásában.

Jövő héttől újra elkezdődik a játék, a műsor minden hétköznap 19.30-kor látható a Duna Televízión.

(forrás: MTI/MTVA Sajtó Osztály)