Közleményeink

Rekordokat döntöget az M4 Sport nézettsége

Rekordokat döntöget az M4 Sport nézettsége

 

Milliós nézőtábora van a magyar közszolgálati média sportcsatornájának. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete óta két nap kivételével piacvezető az M4 Sport. A hétvégi számok megdöntötték a teljes hazai televíziós piac idei nézettségi rekordjait: A Horvátország-Dánia és az Uruguay-Portugália mérkőzést is többen nézték, mint idén bármilyen magyarországi televíziós műsort.

 

Vasárnap a Horvátország – Dánia futballmérkőzést 1 millió 219 ezer néző követte nyomon az M4 Sport képernyői előtt, amely 29,1%-os közönségarányt eredményezett Magyarország legnézettebb sportcsatornájának. A szombat esti Uruguay – Portugália összecsapást pedig 1 millió 158 ezren nézték a nemzeti sportcsatornán, amely 29.6%-os közönségarányt jelentett az M4 Sportnak. A szombat és vasárnap esti mérkőzés volt idén a két legnézettebb hazai televíziós műsor.

 

A futball-világbajnokság mérkőzései kiemelt érdeklődésre adtak számot az elmúlt hetekben és piacvezetővé tették az M4 Sportot, Magyarország legnézettebb sportcsatornáját.