Az oroszlán ugrani készül az M3-on, A mézédes források földje az M5 hétvégi műsorán

Az oroszlán ugrani készül az M3-on, A mézédes források földje az M5 hétvégi műsorán

 

Magunkat ajánljuk: Provence-i vakáció a Dunán, miniszterelnöki beszéd a Duna World műsorán, Gymes az M2 Petőfi TV képernyőjén, Antal Imre az M3 műsorán, A mézédes források földje pedig az M5 csatornán látható.

Szombaton a Provence-i vakáció címmel 19.35-től francia drámát láthatnak a Duna Televízió nézői Jean Reno főszereplésével. Ezt követően a Magyar Média Mecenatúra által támogatott, Isonzótól a Piaveig című magyar dokumentumfilm két részét tekinthetik meg a nézők. A film az I. világháború egykori délnyugati hadszínterének magyar vonatozású emlékhelyeit mutatja be a mai Szlovénia és Olaszország területén. A Duna World 10 órától Tusnádfürdőre kapcsol, ahonnan élőben közvetíti Orbán Viktor miniszterelnök beszédét.

Az MR2 Akusztik+ a Ghymes: Summa koncertfilmmel készül 22.45-től az M2 Petőfi TV műsorán. Antal Imre főszereplésével szombaton 22.20-tól, vasárnap pedig 21.35-től érkezik a Második otthonunk című magyar filmsorozat az M3 retrocsatornára. Az I. Világháború utolsó napjáról készült dokumentumfilm szombaton 20.45-től látható az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna kínálatában.

Vasárnap A szerelem útján című romantikus filmet 19.30-tól, a Maléna című drámát pedig 21.15-től követhetik a Duna Televízió nézői. Eszeveszett mesék címmel 21.10-től vígjátékot vetít az M2 Petőfi TV filmklubja. Medveczky Ilona, Psota Irén és Bujtor István játszik Az oroszlán ugrani készül című vígjátékban 20.05-től az M3 csatornán. Az M5 kulturális televízió pedig A mézédes források földjére, Tokaj-Hegyaljára kalauzolja a nézőket vasárnap 18 órától.

Eszeveszett mesék_

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.