Márkus László az M3, Vásáry Tamás az M5 hétvégi műsorán

Márkus László az M3, Vásáry Tamás az M5 hétvégi műsorán

 

Magunkat ajánljuk: vígjátékok a Duna Televízióban, dokumentumfilmek a Duna World műsorán, Jamie Winchester az M2 Petőfi TV-ben, Márkus László portré az M3 csatornán, régészeti leletek pedig az M5 kulturális televízió hétvégi műsorán láthatóak.

Szombaton a Junior című vígjátékot 19.35-től Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito főszereplésével, a Tükröm, tükröm… című filmet pedig Barbra Streisand és Jeff Bridges főszereplésével 21.30-tól tekinthetik meg a Duna Televízió nézői. A Dokuzóna a Szőlőtőkét kovácsolni a történelemből, illetve a Szőlő, bor, történelem című dokumentumfilmeket vetíti 20 órától a Duna World műsorán.

Az MR2 Akusztik+ a Müpából Jamie Winchester koncertfilmjével készül 22.45-től az M2 Petőfi TV műsorán. A Farkas magyar tévéfilmet 22.15-től tűzi műsorára az M3 retrocsatorna Márkus László főszereplésével. A Vásáry Tamás portréja 85. születésnapja alkalmából című műsorral a neves zongoraművész előtt tiszteleg az M5 kulturális televízió 18 órától.

Vasárnap a Férjek és feleségek Mia Farrow és Woody Allen főszereplésével 19.30-tól, A második anya című dráma pedig 21.25-től látható a Duna Televízió műsorán. A Lapzárta – Veronica Guerin története című filmet 21.10-től tűzi műsorára az M2 Petőfi TV filmklubja Cate Blanchett főszereplésével. Claudius twistel – Márkus László portréfilmje 21.35-től követhető az M3 csatornán. A Fibulák és fabulák – avagy leletek a régészetről című magyar filmsorozat következő részét pedig 18 órától tekinthetik meg az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna nézői.

Márkus László

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.