Itt az új évad! Ma indul a hatodik évaddal a Holnap tali! az M2 Petőfi TV műsorán

 

Továbbra is sztárokkal és ifjú tehetségekkel készül az ifjúsági sorozat, az M2 Petőfi TV és a holnaptali.hu felületen is!

Derék Bence színész, a sorozat egyik főszereplője elmondta: újdonság lesz, hogy a nézők ezentúl egymás után két darab 25 perces részt láthatnak majd péntek esténként. “Így izgalmasabb és sűrűbb lesz az egész” – jellemezte az egy elképzelt budapesti gimnázium diákjairól szóló sorozat Somája. Elmondta, hogy a jövőben is lesznek ismétlések, valamint extra tartalmakat töltenek fel a holnaptali.hu oldalra. A sorozat honlapján hétfőtől csütörtökig többek között különleges kis részek láthatóak majd arról, mi történt a nagy epizódokban, valamint a különböző karakterekkel vicces jeleneteket és bakiparádét is találhatnak az érdeklődők. Derék Bence a sorozat új évadának történéseiről szólva elárulta, hogy lesznek új szereplők, de olyan régi színészek is feltűnnek majd, akik egy ideig nem szerepeltek a történetben.

A színész, aki a sorozat legelső forgatási napja óta tagja a stábnak, úgy vélte, a műsorban szép utat jártak be, sokat fejlődtek, mára már egy egészen más széria látható az M2 Petőfi TV műsorán, mint ami a kezdetekben volt.

Mint mondta, a film készítése során törekszenek arra, hogy a lehető legszélesebb karakterpalettát vonultassák fel, hogy minél több gyerek találjon a szereplők között olyat, akivel azonosulni tud. Szőke Olivér színész, a Holnap tali! Danija a műsorban arról beszélt, hogy a fiatalos közeg miatt nagyon közvetlen a hangulat a forgatások idején. “Nem is érzem, hogy dolgozom, olyan mint egy jó buli” – mondta a színész, aki a jövő héttől az ismert énekesnővel, Lolával együtt debütál a képernyőn az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának házigazdájaként.

Az M2 Petőfi TV ifjúsági sorozatában továbbra is láthatják nézőink Csonka Andrást, Szabó Győzőt, újra találkozhatnak a nézők Molnár Piroskával, valamint a már jól ismert szereplők, és karakterek is színre lépnek:

 

Banovits Vivianne – Lilla

Kovács Gyopár – Rozi

Kucskár Kamilla – Zoé

Tóth Zsuzsanna – Heni

Nagy Boglárka – Jázmin

Kovács Harmat – Fruzsi

Baranyi Dorka – Kitti

Szabó Erika – Dalma

Erdélyi Timea – Flóra

Szőke Olivér – Dani

Dobai Attila – Csabika

Derék Bence – Soma

Marics Péter – Márk

Kirády Marcell – Miki

Csanádi Olivér – Bálint

Erbszt Dávid – Erik

Váradi Miklós – Levente

Pavletits Béla – Döme

Soltész Bözse – Csabi anyja

Szatmári Attila – Tombor

Szabó Győző – Győző

Csonka András – Elek

Kovács Zsuzsanna – Soma anyja

Orth Péter – Ricsi

Gillich Koppány – Botond

Trecskó Zsófia – Eszter

Juhász Levente – Zalán

Kovács Balázs – Anti

Kulcs Dávid – Milán

Tóth Norbert – Kolos

Jenes Kitti – Vera

Molnár Piroska – Ibolya

Varga Gabriella – Szilai

(Forrás: MTI, MTVA Sajtó Osztály)