Közleményeink

Dajka Margit hétvége az M3-on, Tálentum a Duna World műsorán

Igazi kulturális kavalkád lesz a hétvégén! Többek között bepillanthatnak a Rigoletto dóm téri feldolgozásának kulisszái mögé szombaton a Duna World Új idők új dalai című műsorának jóvoltából 16.20 perctől. Megismerkedhetnek a kortárs táncművészet egyik meghatározó alakjával, Horváth Csabával a Duna World Tálentum című sorozatában vasárnap 9:35-től.

Ha lemaradtak volna, újranézhetik vasárnap 8.40-től a Duna World műsorán az Önök kérték soron következő epizódját, vagy együtt idézhetjük fel vasárnap 12.10-től a Zene, zene, zene című műsor segítségével a Zenés TV Színház múltját az M3 retrocsatornán, majd ugyanezen a napon 19.45-től a Lili bárónő című operafilm lesz látható.

Szombaton Dajka Margit és Latinovits Zoltán közös játékát tekinthetik meg 21.10-től a Jövedelmező állás című filmben az M3 csatornán. Ezt követően Egy igazi bohóc címmel Dajka Margitról szóló művészeti műsort láthatnak a nézők.

A Mestersége színész című magyar művészeti műsor Sinkovits Imrével készült epizódját láthatják vasárnap reggel 9.00 órától, majd a Radnóti Színház előadását nézhetik meg 10.50-es kezdettel, este pedig 20.45-től a már klasszikusnak számító játékfilm, az Isten hozta, őrnagy úr! lesz látható az M5 műsorán.

Isten hozta őrnagy úr

Isten hozta, őrnagy úr!

Az M5 csatorna új kulturális ajánló magazinműsorral köszönti a hétvégét. Pénteken, szeptember 21-én, Széchenyi István születésnapján indult a Kult’30 – Az értékes félóra című műsor, mely hétköznaponként 17.30 és 18 óra között a magyarság szellemi-, kulturális, tudományos és egyéb értékeit mutatja be, ám a műsor legjobb riportjaiból és a legérdekesebb történésekből szombat és vasárnap délelőtt összefoglaló is megtekinthető lesz. A készítők a kult30@mtva.hu címre várják az észrevételeket, véleményt, ajánlataikat kulturális eseményekről, történésekről.

A könnyűzene kedvelőinek is jó hírünk van, az M2 Petőfi TV szombati műsorkínálatában két koncert is várja őket. Előbb 22:45-től a Jazz Akusztikban Ferenczi György és Rackajam zenél, majd 23:25-től az Akvárium Stage Pass következő adásában egy vérbeli metál koncerten találhatják magunkat, méghozzá az Apey & The Pea idei VOLT Fesztivál –i fellépésén.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.