Tankcsapda koncert az M2 Petőfi TV műsorán!

02_m2_petofi_a_B

Idén ünnepelte 29-ik születésnapját a Tankcsapda. Ennek apropóján pályafutásának egyik legkiemelkedőbb és leglátványosabb koncertét tartotta a Szent Gellért-szobornál augusztus 19-én, amelyet most újranézhetnek az M2 Petőfi TV-n vasárnap 21.05-ös kezdettel. Egy nappal korábban, október 13-án ugyanezen a csatornán 22.45-től a Jazz Akusztikban a Syrius Legacy játszik. Közvetlenül utánuk az Akvárium Stage Pass adásában Walter Schnitzelsson idei Volt Fesztiválon adott koncertjét láthatják.

Az M3 retrocsatorna hétvégi kínálata Sinkovits Imre rajongóinak kedvez. A hétvége első napján 12.10-től A tönk meg a széle, 18.30-tól A waterlooi csata, 22.25-től Kegyenc – Teleki László eszméi nyomán kerül adásba. Vasárnap 19.55-kor Charley nénje megérkezik Dél-Amerikából, és felcsendül a legendás Orchideák című sláger. Késő este 21.45-től A vörös vendégfogadó az 1830-as évek Párizsába repíti a nézőket.Szombaton a Borvacsora adásában 17.55-től a soproni borvidékkel, vasárnap pedig szintén 17.55-től a tokaji borvidékkel ismerkedhetnek meg a Duna World nézői.

Sinkovits Imre Sinkovits Imre

A hétvégén befejező részeihez közeledik Gyulai Líviusz rajzfilmsorozata az M2 gyerekcsatornán. A Médiatanács Magyar Média Mecenatúra támogatásával létrejött Egy komisz kislány naplója című rajzfilmsorozat utolsó előtti részeit október 13-án és 14-én 13.15-ös kezdettel tekinthetik meg. Szintén a program keretében jött létre a hatrészes tudományos-ismeretterjesztő sorozat, a Fajmentők akcióban, melynek következő epizódját vasárnap 10.40-től adja az M5 csatorna.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.