Újdonsággal indul a Honfoglaló második Szuperbajnoksága a Duna Televízión november 19-én

Újdonsággal indul a Honfoglaló második Szuperbajnoksága a Duna Televízión november 19-én

November 19-én indul a Honfoglaló című televíziós vetélkedőműsor történetének második Szuperbajnoksága, melynek tétje ismét 30 millió forint!

Újdonság, hogy a második Szuperbajnokságban a játékosok maguk állíthatják össze fegyvertárukat, vagyis a hódítás második körétől használható segítségeket. A Kincsestárból az alábbi lehetőségek közül választhatnak ki négyet-négyet: témakörválasztás, időkorlát, csak tipp, torony-visszaépítés, területcsere és a szövetség. A kiválasztott segítségeket a Szuperbajnokság selejtezőjétől a döntőig vihetik magukkal. Ha az egyik segítséget felhasználták a selejtezőben, a maradék hárommal játszhatnak tovább az elődöntőben, és így tovább. A hadvezéreknek változatlanul van lehetőségük ágyúgolyó vásárlására, amellyel az utolsó körben egy sikertelen vártámadás után folytathatják az ostromot.

Honfoglalo_logo

A második Szuperbajnokság selejtező adásaiban már 5 millió forint össznyereményért és az elődöntőbe jutás jogáért játszanak a játékosok.

Az első selejtező résztvevői: a közgazdász végzettségű Szentesi Zoltán, aki a védekező stratégia híve; a gazdasági informatikus Baumgartner Ádám, aki vele ellentétben egy támadókedvű játékos; valamint visszatér Homonnay Zalán biológus, aki januárban bejutott az első Szuperbajnokságba, ám akkor nem tudta folytatni a versenyt.

Újraindul tehát a területfoglalás, várfoglalás és védekezés, amíg ki nem alakul a legjobbak névsora, akik a Szuperbajnokság döntőjében, december 10-én küzdhetnek meg egymással a végső győzelemért.

Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! – minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízión