Közleményeink

Kalóznak álltak az M5 műsorvezetői

Kalóznak álltak az M5 műsorvezetői

 

A Multiverzum szombati adása a játékos emberről (homo ludens), a játékelméletről és a játék különböző dimenzióiról szól. Sőregi Márk, a magazin egyik műsorvezetője Kecskés Lillával, az M5 Híradó ifjú műsorvezetőjével karöltve teszi próbára képességeit.

???????????????????????????????

Fotó: Merkl László 

A játékos ember (homo ludens), a játékelmélet és a játék különböző dimenziói mindig is végigkísérték az emberek életét. A játék szabadon választott tevékenység, amely alapvetően elképzelhetetlen partnerek nélkül. A Multiverzum soron következő epizódjában Sőregi Márk, az adás egyik műsorvezetője különleges vendéggel kiegészülve veti bele magát napjaink egyik népszerű játékába. Kecskés Lilla, az M5 Híradó műsorvezetője érkezik Sőregi segítségére, hogy egy óra alatt megfejtsék a rejtélyeket és kijussanak a kalózok szigetének szabadulószobájából. A megmérettetés előtt Márk és Lilla vállalták, hogyha nem sikerül a küldetésük, akkor macaront sütnek a szerkesztőségnek. Hogy sikerül-e megoldaniuk a kalózok szigetének rejtélyét és kijutnak-e a szabadulószobából, vagy macaron-sütésre kerül sor, kiderül a Multiverzum december 15-i adásában. Tartson velünk a felfedezés és kísérletező kedv párhuzamos világaiba!

 

MultiVerzum_Focim_00262

Multiverzum – A tudomány határtalan! Minden szombaton 15.45-től, M5 Híradó minden hétköznap 20.30-tól az M5 kulturális televízió műsorán!

M5_logo