Új műsorral bővül az M2 Matricák!

Új műsorral bővül az M2 Matricák!

 

Fiatal bajnokokkal várja kéthetente nézőit az M2 Matricák – Gyerekjáték. Az új műsor debütáló házigazdái Hnatyszyn Vanda és Csernák Bátor.

 

Az M2 reklám és erőszakmentes gyerekcsatorna M2 Matricák – Gyerekjáték műsora sporttal a fókuszban, bajnokokkal, relikviákkal és ikonikus tárgyakkal, sportszerekkel startol most szombaton reggel nyolc órakor. A műsor nem titkolt célja a  különböző sikersportágak és fiatal tehetségek  bemutatása. Az új műsorhoz új  műsorvezetők csatlakoztak, Hnatyszyn Vanda és Csernák Bátor felváltva fogadja a bajnokokat. A szombati adás  első vendége Rabb Csenge junior válogatott korcsolyázó, illetve megszólal Tokaji-Kulcsár Zsófia vezetőedző és Tóth Zoltán vezetőedző, egykori olimpikon műkorcsolyázó.

 

A műsor tartogat meglepetéseket az idősebb korosztálynak is!

 

A sport relikviák rajongóinak a főcím maga a paradicsom, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívóruhája, párbajtőre, sisakja, Kapros Anikó  kedvenc teniszütője, Zala György olimpiai bronzérmes kenus lapátja, amelyikkel bronzérmes lett az olimpián, a 2018-as foci VB, a 2019-es kézi VB labdája, valamint helyet kapott a magyar vízilabda válogatott labdája is.

 

M2 Matricák – Gyerekjáték, kéthetente az M2 Gyerekcsatorna műsorán.

M2  –  a barátod!

 02_m2gy_b_B-01