Miért tették át az M3 adását internetre?

Célunk elsősorban az M3.hu létrehozásával a mindenki számára ingyenesen elérhető tartalomszolgáltatás elindítása volt, illetve, hogy itt olyan tartalmak is jelenjenek meg, amik eddig nem tudtak a hagyományos TV-n megjelenni.  

Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját az M3.hu honlapon lehet ingyenesen elérni.

Az archívumban fontosnak tartjuk, hogy ezek a tartalmak elérhetőek legyenek, így mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson a tartalom.

Ezáltal tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját ingyenesen lehet elérni. A közszolgálati média küldetése a kulturális értékteremtés és értékőrzés. Feladataink közé tartozik, hogy társadalmi és kulturális értelemben a lehető legátfogóbb médiaszolgáltatást nyújtsuk.

A technikai értelemben vett újításnak köszönhetően a néző maga állíthatja össze az érdekesnek tartott tartalmakat. Célunk, hogy elősegítsük a szabad műsorszerkesztés és a választás lehetőségét.