M4 Sport – Az Év Sportolója Gála élőben a közmédia csatornáján

Január 16-án csütörtökön este 20.30-tól élőben közvetíti a közszolgálati sportcsatorna az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát a Nemzeti Színházból. Az est műsorvezetője Tihany Viktor lesz, az eseményen 14 díjat osztanak ki.  

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által kiírt szavazáson az újságírók 62. alkalommal választják meg a legjobbakat. Díjazzák az év férfi és női sportolóit, külön az év labdarúgóit mindkét nemben, az év edzőjét, valamint az év csapatát két, a fogyatékos sportolókat négy kategóriában.

A legszebb gól három helyezettjéről most is a szurkolók dönthettek az m4sport.hu-n: a honvédos Gazdag Dániel Puskás Akadémia ellen szerzett gólja, a ferencvárosi Tokmac Nguen Suduva elleni találata, valamint Zsóri Dániel Puskás-díjas ollózása közül a győztest a szakmai zsűri választja ki.

Az elismeréseket január 16-án a Nemzeti Színházban adják át az M4 Sport kétórás élő közvetítése mellett, amelyben a díjazottak elsőként a közszolgálati sportcsatornának adnak interjút.

A díjak átadását látványos műsor kíséri: 177 fellépő áll színpadra, köztük az országszerte nagy népszerűségnek örvendő Bagossy Brothers Company és a magyar versenytánc válogatott, valamint az 1964-es tokiói olimpia magyar érmeseit is köszöntik.

Kövesse élőben az M4 Sporton, az m4sport.hu-n vagy nézze vissza a MédiaKlikken.