Közleményeink

Karanténkommentátor kerestetik – az M2 Petőfi TV és az M4 Sport közös felhívása!

Hiányzik a sport? Beszélhetnéked van? Úgy érzed, nem bírod tovább? Öntsd szavakba a gondolataid és kommentáld a hétköznapjaid jellegzetes pillanatait legfeljebb egy perces videókban! Kutyát sétáltatsz vagy nagytakarítást végez a család, esetleg hajnalban satufékkel megérkezett a ház elé a kukásautó? Ereszd szabadjára a képzeleted: közvetítsd úgy, mintha F1-futamot látnál!

Az M2 Petőfi TV és az M4 Sport felhívást indít hétköznapi helyzetek kommentálására. Legyél te az otthontöltött időszak legmenőbb kommentátora és oszd meg velünk!

Pató Marci, az M2 Petőfi TV riportere nem tétlenkedett és a Tavaszi Ötkarikás Nagytakarítási Játékokat közvetítette otthonából.

Tavaszi Ötkarikás Nagytakarítási Játékok

Végre megkezdődtek a Tavaszi Ötkarikás Nagytakarítási Játékok!🧹Pató Marci egy barátnőjének takarítási rutinját sportkommentálja, profikat is megszégyenítő módon!😎Mi rengeteget nevettünk, reméljük, nektek is tetszeni fog!😂#M2PetőfiTv #Kommentátorchallenge #ÉnVagyokItt #AzEstédRitmusa

Közzétette: M2 Petőfi TV – 2020. április 4., szombat

„Ha Hanna lányom lenne a szakkommentátor, azt mondaná, hogy úgy hiányzott, mint zserbóból a majonéz” – mondta egy közvetítése alatt Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, akinek nevéhez fűződnek a „Be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni!”; az „Ez irgalmatlanul nagy dugó volt”; a „Pattanjon meg, ahányszor csak akar” vagy az „Itt a király vasárnap nem nyit kaput” aranyköpéssé vált mondatok is. Van olyan jó hasonlatod, amely legalább ilyen szállóige lehet a karantén időszakban? Fűzd bele a hétköznapi performanszodba, és ha elég bátor vagy, küldd el #karantenkommentator hashtaggel az M2 Petőfi TV-nek vagy az M4 Sportnak a csatornák Facebook-oldalain keresztül! Hökkentsd meg vele a hivatásos kommentátorokat!