Én vagyok itt(hon)! –a PIM nyílt pályázatára érkezett irodalmi és zenei produkciók közül válogat az M2 Petőfi TV

A napokban nyílt pályázatot hirdetett a Petőfi Irodalmi Múzeum irodalmi művekre, hangoskönyvekre, valamint új zenei produkciókra az A38 Hajóval közösen. A PIM projektjének egyik célja, hogy a beszűkült megjelenési lehetőségek mellett csatornákat nyisson a kultúra, könnyűzene iránt érdeklő embereknek és ezzel egyidőben megjelenési lehetőséget biztosítson az alkotóknak határon innen és túl. 

A pályázatra beérkezett zenei és irodalmi művekből az M2 Petőfi TV szerkesztői, műsorvezetői válogatnak és április 14-től Én vagyok itt(hon)! címmel mutatják meg a nézőknek is hétfőtől szombatig esténként 21.10-től. Amitől még izgalmasabb és különlegesebb az Én vagyok itt(hon)!, hogy nem csak a pályázatra érkező új produkciók készülnek otthon – vagy ritka esetben az A38 Hajón kialakított karanténstúdióban az óvintézkedéseket maximálisan betartva, közönség nélkül, minimális stábbal –, hanem a műsor szerkesztői, műsorvezetői is online készítik az adásokat.  

Az Én vagyok itt! népszerű műsorvezetőit tehát otthonaikból láthatjuk majd bejelentkezni: vagyis Lola, Rókusfalvy Lili, Kovács Dóri, Forró Bence, Csitári Gergő, valamint Fodor Imi  a konfokat és az átvezető szövegeket is a saját otthonaikban készítik el! 

Mindemellett természetesen az Én vagyok itt! szerkesztői, műsorvezetői továbbra is friss és kreatív tartalmakkal várnak mindenkit a csatorna online felületén a petofilive.hu oldalon és a Instagram és Facebook oldalaikon. 

 Én vagyok itt(hon)! – hétfőtől szombatig esténként 21.10 –től az M2 Petőfi TV-n