Egyre népszerűbb - a teljes népességet nézve is csúcsra tör az M4 Sport

Az élő közvetítések visszatérése óta hétről hétre növekszik az NB I nézettsége az M4 Sporton, amely vasárnap az FTC–DVTK találkozó adásideje alatt a második legnézettebb csatorna volt Magyarországon.

Az OTP Bank Liga huszonhetedik fordulójának minden mérkőzését élőben közvetítette az M4 Sport és az m4sport.hu, közülük a vasárnap esti Ferencvárosi TC–DVTK találkozóra 261 ezren voltak kíváncsiak, de a Zalaegerszeg–Puskás Akadémia mérkőzés is több mint 200 ezer embert ültetett a tévéképernyő elé. A szombati három mérkőzés élő közvetítése alatt, vagyis 16-23 óra között a férfiak körében az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna.

Egyre többen nézik az M4 Sportot: az élő sportközvetítések újraindulásának első hétvégéjén az FTC–DVSC rangadó 7,5 %-os közönségarányával és 168 ezres nézettségével érte el a legjobb számokat. A 26. fordulóban rendezett Puskás Akadémia–Ferencvárosi TC 1–1-es döntetlennel zárult találkozó 6,4 %-os közönségarányával és 248 ezres nézettségével a május 30-i hétvége legnézettebb tévés közvetítése lett a hazai sportcsatornák között. Azonban a június 7-i FTC–DVTK mérkőzés közvetítése ennél is népszerűbb volt, amellyel nemcsak a sporttelevíziók közül emelkedett ki az M4 Sport, hanem adásideje alatt a férfiak körében piacvezető, a teljes népességet nézve pedig a második legnézettebb csatorna volt Magyarországon 261 ezer fővel és 7%-os közönségarányával.

Továbbra is érdemes követni a közszolgálati sportcsatorna műsorát, hiszen kedden és szerdán is három-három mérkőzéssel – köztük a kiesés szempontjából fontos Újpest–DVSC találkozóval – folytatódnak a küzdelmek az OTP Bank Liga 28. fordulójában, valamennyi ÉLŐBEN!

Június 9. kedd

16.55 KISVÁRDA MASTER GOOD–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC
19.00 ÚJPEST FC–DVSC
20.05 BUDAPEST HONVÉD–MOL FEHÉRVÁR FC 

Június 10. szerda
16.55 DVTK–ZTE FC
19.00 PUSKÁS AKADÉMIA FC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
21.05 PAKSI FC–FERENCVÁROSI TC