Kedden bajnok lehet a Ferencváros - az M4 Sporton élőben a Honvéd elleni mérkőzés

Élőben követhetik a nézők az M4 Sporton kedden este, ahogy a Ferencváros megpróbálja megtörni az NB1 évtizedes átkát. A Honvéd vendégeként pályára lépő zöld-fehérek a három pont begyűjtésével megvédik bajnoki címűket, amire legutóbb a 2009-2010-es szezonban a Debrecen volt képes.

A Ferencvárosnál közel negyed évszázada várnak arra, hogy a rekordbajnok két egymást követő esztendőben is a tabella élén zárja a szezont, hiszen legutóbb erre a 94/95-ös, majd a 95/96-os kiírásban került sor. Érdekes párhuzam, hogy akkor a második bajnok címet a BL-szerepléssel párhuzamosan gyűjtötte be az FTC, idén pedig az emlékezetes Európa Liga csoportkörben való részvétel után lehet ismét címvédő a csapat.

A 21 óra 5 perckor kezdődő találkozót – mint ahogy a 30. forduló összes meccsét – az M4 Sporton a Duna World-ön és az m4sport.hu-n követhetik élőben a nézők.

Kedden 19 órától igazi kiesési rangadót játszik egymással a Kisvárda és a Zalaegerszeg (M4 Sport), majd szerdán 16 óra 55 perckor jön a másik alsóházi derbi, melyen a még bennmaradást jelentő tizedik helyen álló Paks az NB1-től már elbúcsúzott, de a Diósgyőrt vasárnap 3-0-ra legyőző Kaposvárt fogadja (M4 Sport).

Szerdán 19 órától két mérkőzést is láthatnak. Az M4 Sporton a szinte bizonyosan második helyen végző MOL Fehérvár a jelenleg kieső helyen álló Debrecen elleni összecsapása kerül műsorra, eközben a Duna World pedig a Puskás Akadémia diósgyőri vendégjátékát közvetíti.

A forduló záró mérkőzésén az edzőváltás óta eltelt három találkozóján hét pontot gyűjtő Újpest a tétmeccsen március 7-e óta nyeretlen Mezőkövesdet fogadja. A 21 óra 5 perckor kezdődő találkozót az M4 Sport közvetíti.