Jön a sikersorozat negyedik évada az M2 Gyerekcsatornára

Az Alvin és a mókusok legújabb, negyedik évada július 10-én kezdődik a közmédia gyerekcsatornáján. A különös hangú mókusok története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor is egy örmény származású amerikai énekes-színész, Ross Bagdasarian a ma is ismert hangzással előadta humoros dalát, a The Chipmunk Song-ot. A siker pedig nem maradt el, míg végül a chipmunk, amerikai mókus képregény figuraként is debütált. Az eleinte még fekete-fehér változatban induló rajzfilm mára már meghódította az egész világot. Rajzfilmek, sorozatok készültek Alvin, Simon és Theodor kalandjaiból, akikhez csatlakoztak lány mókusok is, méghozzá Brittany, Jeanette és Eleanor.

Az éneklő mókusok bár a sorozatban még iskolába járnak, 60 éve kápráztatják el az egész világot. Négy generáció rajong értük. Ez alatt a hat évtized alatt 50 millió eladott album és 6 Grammy-díj fémjelzi a sikeres éneklő mókusokat. A sorozat pedig az Eurodata szerint az évtized legtöbbet nézett animációs sorozata Európában.

A 2019-ben és 2020-ban gyártott legfrissebb évadot Magyarországon az M2 Gyerekcsatornán láthatják először kicsik és nagyok nem sokkal a világpremiere után. Az Alvin és a mókusok sorozat különlegessége az is, hogy a szinkrongyártásához – éppen a szerethető mókusok egyedi beszédhangja és énekhagja miatt – komoly hangmérnöki tudás szükséges, hogy ugyanúgy szólaljon meg magyarul is, mint az eredeti változatban. A magyar szinkron kifejezetten az M2 Gyerekcsatornának készült.

Az Alvin és a mókusok 4-ik évada tehát július 10-től hétköznaponta lesz látható 19.10 percces kezdéssel a reklámmentes M2 Gyerekcsatornán.