Sztankay Ádám lesz a „Hogy Volt?!” új műsorvezetője

Megújul a népszerű „Hogy volt?!” című műsor az idei évadban, és ennek keretében új műsorvezető csatlakozik Radványi Dorottyához. Sztankay Ádám, újságíró, Sztankay István színművész fia, szakmai és családi háttere miatt is otthonosan mozog a művészvilágban, így méltó párja lesz Dorottyának a televíziózás hőskorának felidézésében és a jelenkor művészeivel való beszélgetésben.

Szeptember 6-án indul az idén tízéves jubileumát ünneplő „Hogy Volt?!” című műsor új évada, és számos meglepetést tartogat a régi és új nézőknek is. A Duna csatornán vasárnap 17 órakor futó műsorban Radványi Dorottya mellé csatlakozik új műsorvezetőként Sztankay Ádám.

Radványi Dorottya és Sztankay Ádám Fotó: Zih Zsolt

Sztankay Ádámmal találkozhattak már a nézők a „Hogy Volt?!” online adásaiban idén nyáron, amikoris Radványi Dorottya felidézte a műsor tíz évének legemlékezetesebb pillanatait, és a múltidézéshez gyerekkori barátját, Sztankay Ádám újságírót hívta segítségül. Párosuk olyan népszerű lett a nézők körében és olyan jól működött az online adásokban, hogy Radványi Dorottya és Sztankay Ádám ősztől már a televízió képernyőjén folytatják az utóbbi fél évszázad valamint a jelenkor televíziózásának és művészeinek személyes élményekkel teli bemutatását.

A szeptember 6-i műsor a „Művészek fürdőruhában” témát járja körül és a televízió képernyőn most debütáló műsorvezető-párossal többek között Géczi Dorottya, Jászai Mari-díjas színésznő valamint Trokán Anna színésznő beszélget.