Régi nagy NOX slágerek új hangszerelésben az M2 Petőfi TV-n

Péter Szabó Szilvia veszi hétfő este birtokba az Akusztik színpadát és örvendezteti meg az M2 Petőfi TV nézőit egy igazi unplugged koncerttel. Az A38 Hajón egy merőben más, különleges hangszerelésben szólalnak majd meg a régi nagy NOX klasszikusok is.

– „Izgalmasnak találom az eredeti dalok áthangszerelését. Előadóként a munkafolyamatot, zenekedvelőként a végeredményt szeretem. Ettől egy sokkal intimebb hangzásvilágot kaphat egy számomra kedves dal. Többé-kevésbé a saját akusztikus produkciónkat állítottuk színpadra, melyet megfűszereztünk az idén indult NOXTALGIA Unplugged Turnénk műsorával – mesélte az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy nagyon jól érezte magát a felvételen: – Kedves és nagyon profi volt mindenki, de annak ellenére, hogy szuper jó volt újra zenélni, nagyon hiányzott a közönségünk és az a miliő. Ezt nehéz megszokni.

A Péter Szabó Szilvia Akusztik 2020. december 13-án 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később december 14-én hétfőn, 22:10-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.