Keleti Ágnes 100 – film az ötszörös olimpiai bajnokról

Keleti Ágnes 100. születésnapjának alkalmából szombaton 19 órától a legidősebb élő olimpiai bajnokról készült filmmel tiszteleg a közmédia. A Nemzet Sportolójáról szóló mozit az M4 Sport+ csatorna és az m4sport.hu mutatja be.

100 év, 46 magyar bajnoki cím, öt olimpiai aranyérem és számtalan felejthetetlen pillanat. Olyan felvételek, amelyeket ritkán és eddig kevésszer lehetett látni a magyar tornasport legeredményesebb versenyzőjéről, aki január 9-én tölti be századik életévét. Születésnapja alkalmából az M4 Sport+ műsorra tűzte a Keleti Ágnes 100 című filmet, amit nemcsak Magyarországon, hanem a határokon túl is láthatnak a nézők. Archív felvételeken, interjúkon keresztül elevenedik meg a Nemzet Sportolójának élete, pályafutása, olimpiai eredményei.

 

A nézők megtudhatják, hogy Keleti Ágnes 1956-ban miért és hogyan maradt Ausztráliában, mit gondol a sportága fejlődéséről és hogyan próbált meg érvényesülni Izraelben, ahol ő maga tette le a tornasport alapjait.

 

A filmben többek között teljes egészében látható az a gyakorlat, amelyért a legmagasabb pontszámot kapta az 1954-es világbajnokságon.

Keleti Ágnes 100  – 2021. január 9., szombat 19:00 az M4 Sport+ csatornán és az m4sport.hu oldalon. 

A film 60 napig visszanézhető a MédiaKlikk felületén.