Több mint ötven élő labdarúgó-közvetítés a közmédia csatornáin

 

A labdarúgás szerelmeseinek is beindul az év a közmédia csatornáin. Január 20 és február 21 között rekordszámú, több mint ötven labdarúgó-mérkőzést közvetít az M4 Sport, az M4 Sport+, a Duna World és az m4sport.hu. A nagyüzem alatt a magyar első és másodosztályú bajnoki és kupatalálkozók mellett a Bajnokok Ligája és a FIFA-klubvilágbajnokság összecsapásai is képernyőre kerülnek.

A téli szünetet követően január 20-án 20 órától a Ferencvárosi TC–DVTK 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésével tér vissza a képernyőre az OTP Bank Liga. A hétközi találkozót követően szombaton és vasárnap már az NB I 17. fordulóját közvetíti az M4 Sport és M4 Sport+, február 21-ig pedig összesen 39 élvonalbeli összecsapást láthatnak a labdarúgás szerelmesei a közmédia csatornáin.

Január 31-én az ETO FC Győr–PMFC rangadóval kapcsolódik be a labdarúgó NB II a sportműsorba, amely 18:30-kor kezdődik az M4 Sport+-on. A közmédia Gurulj be lassítva is! című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István részletesen is foglalkozott több korábbi válogatott játékos helyzetével, akik az utóbbi időben a magyar másodosztályba igazoltak. Dzsudzsák Balázs, Páktai Máté és Radó András esélye is szóba került a nyári Eb-szereplést illetően, de a DVTK edzőkeringőjét és a téli felkészülést is elemezték az adásban, amely visszahallgatható az m4sport.hu oldalon.

Februárban folytatódnak a MOL Magyar Kupa találkozói is: február 9-én, kedden 19.45-től a Szolnoki MÁV–Újpest FC, szerdán a Dorogi FC–Ferencvárosi TC, 19.45-től pedig a kupaforduló rangadója, a Vasas FC–MOL Fehérvár FC találkozó kerül képernyőre az M4 Sporton és m4sport.hu-n.

A magyar meccsek mellett, nemzetközi összecsapásokra is készülhetnek a közmédia nézői február 1 és 11 között. A FIFA-klubvilágbajnokságot, köztük a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München mérkőzéseit is a közmédia csatornáin követhetik a szurkolók.

 

OTP Bank Liga 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Január 20., szerda

20:00     Ferencvárosi TC – DVTK                                                              (M4 Sport)

 

OTP Bank Liga 17. forduló

Január 23., szombat

14:30     Kisvárda Master Good – Mezőkövesd Zsóry FC                (M4 Sport+)

17:00     Puskás Akadémia FC – Ferencvárosi TC                                (M4 Sport+)

19:30     Újpest FC – MOL Fehérvár FC                                                   (M4 Sport+)

Január 24., vasárnap

13:30     Budafoki MTE – MTK Budapest                                               (DW/M4 Sport+)

15:45     Paksi FC – DVTK                                                                              (M4 Sport+)

18:00     Budapest Honvéd – ZTE FC                                                        (M4 Sport+)

 

NBI 5. fordulóból elhalasztott mérkőzések

Január 27., szerda

17:45     Kisvárda Master Good – MOL Fehérvár FC                         (Duna World)

20:00     Budafoki MTE – Ferencvárosi TC                                             (Duna World)