SzerencseSzombat a Kaukázus nyerő számaival

Április 17-én a SzerencseSzombat nézőit A Dal 2021 győztes produkciójának előadója, a Kaukázus szórakoztatja 18.45-től. Garantáltan nyertesei lesznek az estének mindazok, akik a Duna Televízióra kapcsolnak, mert rendkívüli élménnyel gazdagodnak.

A zenés, szórakoztató showműsorban az Ötöslottó, a Joker, valamint a Luxor játékok sorsolása mellett a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alakjai tűnnek fel. A szombati adásra a közmédia dalversenyének fődíjasa, a Kaukázus több dallal készül, köztük egy igazán különlegessel is. A zenekar az AWS Viszlát nyár című dalának feldolgozását adja elő. A Dal 2018 győztes AWS frontemberének, Siklósi Örsnek az emlékére készült produkció a műsorban lesz először hallható. Elhangzik az év magyar slágere is, az Egyetlen szó, amellyel az együttes megütötte a főnyereményt.

A SzerencseSzombat kapcsán a tagok elárulták közös nyerőszámaikat: 1, 8, 13, 17, 63. Az 1-es szám az Egyetlen szó, míg a 63, az együttes 6-3 című dalának szimbólumaként került a sorba. Kardos-Horváth János, az énekes-frontember azt is elmondta, hogy rendszeresen lottózik. „Sőt, meg is nyertem az ötöslottót, abból élek, a zenekar pedig a hobbim” – tette hozzá nevetve a zenei stílusokat mesterien ötvöző Kaukázus alapítója.

A négytagú együttes a figyelemfelhívó, gondolatébresztő dalaival képes a generációkon átívelő kapcsolatteremtésre. A filozófiájának, a szövegvilágának, a fülbemászó dallamoknak köszönhetően szép számú rajongótáborra tett szert. Népszerűségét bizonyítja, hogy a közönségszavazatokkal az Egyetlen szó című szerzemény lett A Dal 2021 győztes produkciója, így elnyerte a Petőfi Zenei Díj „Év Dala” elismerést. Emellett Kardos-Horváth Jánosnak meghozta A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója, egyben a Petőfi Zenei Díj „Az Év Szövegírója” címeket is.

SzerencseSzombat – A Dal 2021 győztes Kaukázussal – április 17-én 18.45-től a Duna Televízión!