Június 16-án NYÁR 21 címmel tér vissza a közmédia magazinműsora

Június 16-tól ismét képernyőn a közmédia népszerű nyári magazinműsora, amely NYÁR 21 címmel, kibővített tartalommal tér vissza a Duna Televízióra. Immár Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával élőben jelentkezik a legvonzóbb úti célokról.

A közmédia magazinműsorának központja továbbra is Révfülöp, de a fókusza a Balaton mellett az egész országra kiterjed majd, naponta több turisztikai célpontról jelentkezik és beszámol a látnivalókról, érdekességekről. Ezáltal a képernyő előtt ülők is átélhetik az adott hely varázsát. Emellett stúdióbeszélgetések is várják a Duna Televízió nézőit. Népszerű közéleti személyiségek saját tapasztalataikat osztják meg, szakértők adnak hasznos tippeket a belföldi turizmust érintő témákban, továbbá zenei fellépők hangolják a nyárra a közönséget. A turistacsalogató újdonságok megismeréséről és az önfeledt kikapcsolódásról a műsor visszatérő házigazdái gondoskodnak: Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence.

Forró Bence, Somossy Barbara, Rátonyi Kriszta, Fodor Imre (fotó: Koncz Márton)

A szerdai, első adásban Csepregi Éva énekesnő gondoskodik a hangulatról, és mindenki tudtára adja majd: Nyár van! A műsor meghívott vendége, Kautzky Armand színművész, a nyaralásairól, szezonális terveiről mesél. Valamint az is kiderül, hol tekergett a műsorvezetőpáros, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre. A hét további részében a NYÁR 21 – egyebek mellett – bejelentkezik a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljáról, a monoszlói levendulaszedésről, valamint a kapuit ismét megnyitó miskolctapolcai barlangfürdőből. Zenél majd a hamarosan apai örömök elé néző Gájer Bálint, az Ocho Macho, és A Dal 2021 egyik résztvevője is visszatér. Rátonyi Kriszta helyi népviseletbe öltözik Berettyóújfalun, Forró Bence pedig Szombathelyen kipróbálja a görhokit.

A 11. évad a hazai országjáráshoz kapcsolódó témakínálattal várja a Duna nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00-ig, hogy senki ne maradjon le a legjobb nyári élményeket ígérő eseményekről.

NYÁR 21 – június 16-tól a Duna Televízió műsorán!

NYÁR 21 promó videók: