Továbbra is elérhető Erdélyben az M4 Sport

Az erdélyi nézők visszajelzése alapján úgy tűnik, Romániában nem minden szolgáltatónál érhetők el a közmédia által sugárzott tartalmak. A beérkezett panaszokra reagálva a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a technikai feltételeket már korábban megteremtette, az Európa-bajnokság előtt megkötött szerződése a határon túli magyar tévénézők számára is lehetővé tette, hogy kábelen történő továbbközvetítés keretében követhessék az idei kontinensviadal alatt az M4 Sport élő közvetítéseit.

„A szerződéses és a technikai feltételeit is megteremtettük annak, hogy a magyarság által várt mérkőzést kábelen Erdélyben és Felvidéken is láthassák a nézők. Ezért aki rendelkezik a megfelelő előfizetéssel, ennek ellenére mégsem tudja nézni az M4 Sport közvetítéseit, nagyon kérjük, a televíziós szolgáltatójánál jelezze és érdeklődjön” – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

A magyar fél részéről tehát továbbra sincs akadálya annak, hogy a Romániában élő határon túli magyarok is követhessék az M4 Sport műsorait.