Új kihívások - Hat év után elbúcsúzott Rókusfalvy Lili az Én Vagyok Itt! nézőitől

Legjobb pillanatait felidézve köszönt el az M2 Petőfi TV legénysége szeptember 1-jén Rókusfalvy Lilitől, ugyanis új feladatok várnak rá. Az Én Vagyok Itt! egyik legrégebbi arcaként megannyi élménnyel és tapasztalattal lett gazdagabb, de mégsem ezek hiányoznak majd neki a legjobban, hanem a kollégái – derült ki a műsorvezetőt búcsúztató adásból.

 

Számtalan riportot készített a hazai kulturális élet szereplőivel, táncolt, sportolt, kipróbálta magát Michael Jackson imitátoraként, sőt még a kollégisták hajmeresztő házi fogásait is megkóstolta – ez csak néhány emlékezetes pillanat Rókusfalvy Liliről, aki hat éven át erősítette az M2 Petőfi TV csapatát. A közkedvelt tévéstől 2021. szeptember 1-jén kollégái, az Én Vagyok Itt! stábja – és a nézők is – köszöntek el egy videós összeállítással. A búcsú nem a médiának, hanem az M2 Petőfi TV-nek szól, ugyanis az energikus műsorvezető új kihívások előtt áll.

 

„Szinte napra pontosan hat évvel ezelőtt lettem műsorvezető, de már a nulladik pillanattól itt voltam mint riporter. Egy másik családot, baráti társaságot kaptam és közben megtanulhattam a szakmát. A kamerák előtt ismertem meg a férjemet, majd a két gyermekemet is a nézők szeme előtt hordtam ki. Olyan hat évem volt, amit szavakkal nem lehet elmondani. Ebben a különleges környezetben nekem volt a legmenőbb munkahelyem a világon” – fogalmazott a műsorban Rókusfalvy Lili, majd hozzátette, hogy az elköszönése után nem megy világgá. A közeli jövőben új feladatok várnak rá a közmédiában.

 

https://petofilive.hu/video/2021/09/01/rokusfalvy-lili-6-evig-volt-az-m2-petofi-tv-musorvezetoje/

 

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

 

Az Én Vagyok Itt! korábbi adásai visszanézhetők a MédiaKlikken.