Szeptember 6-tól ismét Almárium és Család-barát a Dunán

Véget ért a nyári szünet, folytatódik a Duna Televízió két népszerű magazin műsora: hétfőtől péntekig délelőttönként 10.25-től, szombatonként 10.35-től a Család-barát, hétköznap délutánonként 14.20-tól pedig az Almárium várja a nézőket a képernyők elé.

 

Radványi Dorottya és Banner Géza tornával, befőzéssel és kerti munkával hangolódik az Almárium visszatérésére. A Család-barát műsorvezetői: Novodomszky Éva, Rátonyi Kriszta, Somogyi Dia, valamint Banner Géza, Csalami Csaba és Fehérvári Gábor Alfréd nyári élményeiket megosztva, szintén izgatottan várják az őszt a közmédián.

 

Almárium – szeptember 6-tól újra | Facebook

 

A Duna Televízió időseknek szóló szolgáltató magazinműsora szeptember 6-tól minden hétköznap 14.20-től látható a közmédia csatornáján, amelyen délelőttként 10.25-től a főszerep az immár 14. évadát kezdő Család-barát magaziné lesz a már jól ismert rovatokkal, élő bejelentkezésekkel, receptekkel, sztárvendégek dalaival és érdekes témákkal.

 

Család-barát – szeptember 6-tól újra | Facebook

 

Kapcsoljanak ősszel is a közmédia magazinműsoraira!

 

Szeptember 6-tól Almárium minden hétköznap 14.20-tól, Család-barát magazin pedig hétfőtől péntekig 10.25-től, szombatonként 10.35-től várja a Duna Televízió nézőit a képernyők elé.

 

Az Almárium és a Család-barát magazin aktuális adásai 60 napig korlátlanul újranézhetők a Médiaklikk.hu felületén.