A Dal 2022 – Rókusfalvy Lili és Király Viktor vezetik az ország dalversenyét

Új műsorvezető párossal folytatódik a Duna Televízió nagyszabású dalválasztója! A közmédia a műsor hivatalos közösségi felületein jelentette be, hogy A Dal 2022 házigazdái Rókusfalvy Lili és Király Viktor lesznek.

Mindkettőjük otthonosan mozog az élő show világában. Rókusfalvy Lili A Dal 2020-ban már egyszer levette a lábáról a nézőket, Király Viktor pedig többször bizonyított versenyzőként a műsorban.  A slágergyáros énekes  2012-ben testvéreivel együtt, 2014-ben és 2018-ban szólóprodukcióval jutott a döntőig, és ezúttal Magyarország egyetlen dalversenyének házigazdájaként tér vissza a színpadra.

A közös munkát és a hét héten át tartó showműsort mindketten izgatottan várják, ami látványos produkciókat és váratlan meglepetéseket tartogat. Az alábbi videóban a műsorvezetők elárulják, hogyan készülnek az adásokra.

VIDEÓ

Érdemes figyelemmel kísérni A Dal Facebook és Instagram-oldalát, mert a héten az is kiderül, melyik az a 40 produkció, amelyik esélyt kap, hogy 2022-ben az Év Dala legyen. Emellett kövessétek a két műsorvezető social felületét is, mert további izgalmas részletek következnek.

A Dal 2022 – januártól a Dunán!