Decembertől újra Csináljuk a fesztivált! a Dunán

Extra produkciókkal, változatos slágerekkel és előadókkal, valamint megújult zsűrivel folytatódik a Duna grandiózus zenés show-ja – jelentette be a csatorna exkluzív sajtótájékoztatóján. A közmédia sikerműsora a következő évadban a közönség által is beszavazott korszakos kedvencek között keresi az évszázad slágerét, változatos zenei műfajokat felvonultatva, a legnépszerűbb hazai sztárelőadók produkcióival.

A nézettségi rekordokat döntő előző évad sikerei után még idén visszatér a képernyőre szombat esténként a tévénézők egyik kedvenc szórakoztató, zenés műsora. A Csináljuk a fesztivált! új adásaiban változást jelent, hogy évtizedek helyett zenei korszakok adják a tematikát. A látványos zenés műsor zsűrije is megújult: Korda György és Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi és Nagy Bogi mellé a Kossuth-díjas rockzenész, zeneszerző, Frenreisz Károly, a nagy múltú rockzenekarok, a Metro, az LGT és a Skorpió alapító tagja csatlakozik, hogy hétről-hétre értékelje a szuperprodukció előadóit. 1965 óta meghatározó alakja a magyar könnyűzenei életnek, így sok személyes történetet és páratlan szakmai hozzáértést ad hozzá a műsorhoz.

A megújult zsűri pont annyira különleges, mint az előadók listája. Rengeteg új énekes mellett, néhány visszatérő közönségkedvenc is szórakoztatja majd a nézőket. A téli évadban többek között Bangó Margit, Kovács Kati, Szulák Andrea, Zoltán Erika, Poór Péter, Kállay Saunders András és Kalapács József is bemutatkozik a Csináljuk a fesztivált! színpadán, és olyan halhatatlan dalok lesznek láthatók új köntösben, mint a Zene nélkül mit érek én, a Szól a rádió, a Homok a szélben vagy a Jég dupla whiskey-vel. A show házigazdái azonban változatlanok: Rókusfalvy Lili és Fodor Imre kalauzolják a látványos zenei utazásban a közönséget. A legnagyobb kedvencek listájára korábban a hirado.hu-n lehetett voksolni, amelyre több mint 12 ezer szavazat érkezett.

A műsor történetében először, meglepetésként két nagyszabású különkiadás is várja idén a nézőket. A részletekért érdemes követni a Duna és a műsor szereplőinek közösségi média oldalait, amelyeken további kulisszatitkok várják a sikerprodukció rajongóit.

Csináljuk a fesztivált! – decembertől újra a Dunán!

Fotókredit: MTI\Máthé Zoltán